Veiledning til god søvn.

Alle barn er født med en egen reguleringskapasitet.

Barnets selvnedroing kan være smatting, suge, vri hode fra side til side, ulike liggeposisjoner. Evnen til selvnedroing kan variere fra barn til barn og flere tilstander kan forstyrre denne selvnedroingskapasiteten. Det kan være kolikk, refluks, allergi eller andre andre tilstander som reduserer barnets kapasitet. Støy, lyd, lys og sult er også faktorer som påvirker søvnreguleringen. Barnets evne til selvnedroing vil være avgjørende for hvor mye støtte de trenger fra omsorgspersjonen sine. Urolige barn krever ofte mer støtte og hjelp, men er også utsatt for overstimulering. Det er viktig for foreldrene å få hjelp til å sette opp konkrete planer og rutiner slik at barnet opplever forutsigbarhet.

Søvnveiledning legger vekt på familiens situasjon, kapasitet og ønske om endring. Derfor er det viktig med individuell tilpasning.


 

 

Telefonkonsultasjon.

Søvn veiledning gjøres over telefon, der enn eller begge foreldrene gir grundig beskrivelse av situasjonen de er i og hvordan barnets helsetilstand og utvikling har vært siden fødsel. Sammen setter man opp et opplegg som passer for familien. Det er viktig at barnets alder og evne til nedroing er i fokus. Mange foreldre opplever utfordringer med barnets gråt og temperament. Sovekarin gir dere  individuell veiledning, med lang erfaring i arbeid med friske og syke barn og sine høye faglige kompetanse, vil hun  tilpasse fremgangsmetodene ut i fra situasjonen barnet og familien er i.  Noen familier trenger oppfølging daglig i en periode, mens andre kun ønsker en telfefonkonsultasjon.

 

Hjemmebesøk. Når barnet har utviklet et søvnproblem kan Sovekarin komme hjem til familien enten på dag- eller kveldstid. Hjemmebesøket er ment for at familien skal få presentert sin utfordring i eget miljø og man går igjennom praktiske løsninger som passer i hjemmet familien bor i. Dette  gir trygghet og støtte til foreldrene til å gjennomføre opplegget man setter opp. Ved hjemmebesøk på kvelden får  man  hjelp og veiledning i leggesituasjonen med barnet. Dette er ment som en støtte til at foreldrene finner en metode som fungerer for familien. Metodene vil variere avhengige av barnets alder og situasjon.

 

 

 

Priser.

Telefonkonsultasjon:

500,- opptil 15 min

800,- opptil 30 min

1600,- opptil 50min

 

Hjemmebesøk:

3200,- dagtid

4500,- leggesituasjon

One Comment

  1. https://top100model.com

    Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that produce the greatest changes. Many thanks for sharing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *