Søvnkurs med Sovekarin

Hva kan man lære på våre søvnkurs?

– Barnets søvnfaser

– Hvordan innøve gode søvnvaner

– Vanlige søvnforstyrrelser hos barn

– Når og hvordan slutte med nattmat

– Presentasjon av søvnmetoder

– Tilstander som kan forstyrre søvnen

Kurset gir deg kunnskap om metoder for å forebygge søvnproblemer, samt hvordan innarbeide gode søvnvaner fra tidlig alder ! Vi går også igjennom enkle og trygge metoder for å endre et søvnproblem !

Våre søvnkurs er utarbeidet av Karin Naphaug som er spesialsykepleier for barn, helsesøster, forfatter og har lang erfaring som søvnterapeut for barn.

 

Pris: 575,- 
Påmelding: karin@sovekarin.no 

Søvnkurs tilpasset familiens behov

Hvor viktig er det med god søvn?

Søvn er nødvendig for å innhente ny energi, skille ut veksthormoner og bearbeide informasjon i hjernen vår.

Målet med søvnveiledning er å forebygge søvnvansker ved å lære barnet overgangen fra lett til dyp søvn uten å våkne helt opp!

Søvnforstyrrelser kan ha alvorlige konsekvenser på lang og kort sikt. Ved søvnforstyrrelser forekommer; forstyrret søvnrytme, labilt humør, nedsatt appetitt, redusert kognitiv fungering,

Den vanligste søvnfortyrrelsen hos barn kalles atferdsbetinget søvnløshet - barnet har ikke lært å sovne på egenhånd ved sengetid og mangler derfor en metode å sovne igjen når det våkner på natten!

Behandling av søvnforstyrrelser krever systematisk og skreddersydd tilnærming til den enkelte familien!

Det viktigste er at foreldrene skal føle seg trygge og motiverte til opplegget de skal gjennomføre. Sovekarin følger dere tett hele veien til målet er nådd.

Påmelding Pris: 575,-