Hvordan sette grenser for barn?

Grensesetting er et utfordrende tema for mange. Det er lett å over- eller underreagere på uønsket adferd, noe som kan føre til større utfordringer på sikt. Vi bistår med veiledning i det å sette grenser på en slik måte at det ikke ødelegger selvfølelse eller selvtillit hos barnet, og samtidig gir foreldrene nødvendig autoritet som grensesetter.

Fri oppdragelse eller verdens strengeste foreldre?

Alle foreldre kjenner til utfordringer med grensesetting. det som er helt fint for én familie, fungerer kanskje ikke for en annen. Derfor blir det svært individuelt hvordan vi setter grenser for våre barn. Vi vet av erfaring at barn ønsker grenser og regler å forholde seg til. De ønsker regler som blir fulgt konsekvent og som hjelper med å skape et trygt univers for dem. Samtidig ønsker vi ikke grenser som hemmer barnet i lek og sosial omgang.

Vi veileder foreldre gjennom de vanskelige fasene for hvordan grensene skal settes og håndheves på et individuelt grunnlag.

One Comment

  1. https://top100model.com

    Greetings! Very useful advice within this post! It is the little changes that produce the greatest changes. Many thanks for sharing!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *